Cursussen en training

Start-to-boulder

Wil je beginnen met boulderen maar weet je nog niet precies hoe het werkt? Deze cursus is de perfecte stap om te starten met boulderen. Onder begeleiding van een ervaren trainer leer je wat boulderen is, hoe je moet vallen en welke technieken je kunt gebruiken. Ook wordt er aandacht besteed aan blessurepreventie en warming-up, zodat je op een goede manier kunt starten met boulderen. De cursus bestaat uit 4 lessen van 1,5 uur. Inschrijven kan aan de bar of via de onderstaande button.

Inclusief:

  • 1 maand gratis onbeperkt toegang tot de boulderhal vanaf de startdatum van de cursus (binnen openingstijden van de hal)
  • huurschoenen tijdens de cursus

Prijs: €90,-
Eerstvolgende cursus: wanneer het jou uitkomt

Schrijf je in

Sendmaster Basis

Heb de eerste circuits inmiddels achter je gelaten en begin je tegen je eerste plateau aan te lopen? Neem dan deel aan de Sendmaster Basis Training!
Deze cursus duurt 3 lessen van 2 uur en behandeld technieken die je vanaf niveau 5 steeds meer nodig zult hebben. Gebruikelijke onderwerpen zijn voetplaatsing, greepbelasting en het opkrikken van je oplossend vermogen. Inschrijven kan aan de bar of via de onderstaande button.

Instapniveau: 4a (paars)
Prijs: €65,- (excl. entree)
Eerstvolgende cursus: wanneer het jou uitkomt

Schrijf je in

Sendmaster Gevorderd (in ontwikkeling)

Boulder je inmiddels al even en wil je jezelf kunnen meten met de beste boulderaars in de hal? Neem dan deel aan de Sendmaster Gevorderd Training!
Deze cursus duurt 4 lessen van 2 uur, en focust zich op het finetunen van de bouldertechnieken én jouw persoonlijke knelpunten. De cursus is daarom toegespitst op het individu. Verder is een belangrijk onderwerp in deze cursus, het bevorderen van het oplossend vermogen. Inschrijven kan aan de bar of via de onderstaande button.

Instapniveau: 6b (rood/zwart)
Prijs: €75,- (excl. entree)
Eerstvolgende cursus:

Schrijf je in

Personal Sendmaster

Heb je de voorkeur aan één-op-één (of één-op-twee) begeleiding, dan is Personal Sendmaster iets voor jou! Onder begeleiding van een ervaren trainer breng je in kaart waar je kracht ligt, wat je zwakke punten zijn en hoe je het beste en snelste je doelen kan behalen. De trainingsessies kunnen variëren van techniekoefeningen, ontwerpen van persoonlijke (kracht)trainingsplannen tot het ontdekken van het mentale aspect van boulderen.

Prijs: €50,- per uur (excl. entree)
Eerstvolgende moment: wanneer het jou uitkomt

Jeugdtraining

Voor meer informatie klik hier