Groepen

Groepen

Ben je op zoek naar een actief en gezellige uitstapje met je vrienden, een vrijgezellefeestje of een bedrijfs-/verenigingsuitje, dan kun je bij Boulderhal Sendmast terecht voor een uitdagende ervaring.

Groepen met begeleiding

Is de groep nog onbekend met boulderen dan kun je bij Boulderhal Sendmast een instructie boeken. Onder begeleiding van een instructeur kun je 1 uur klimmen, daarna stopt de begeleiding, maar kan er zelfstandig doorgeklommen worden. Per 15 deelnemers boeken wij één instructeur in, het inplannen van meerdere instructeurs voor grotere groepen is geen probleem.

De instructie is als volgt opgebouwd:

  • De instructeur begint met een korte uitleg over de regels van het boulderen; waar begint en eindigt een boulder? Welke kleur moet ik kiezen?
  • Daarna volgt er een uitleg over de veiligheid. Hoe moet je afspringen of vallen? Waar moet je op letten met betrekking tot andere klimmers in de hal?
  • Vervolgens is het tijd voor een warming up door middel van het klimmen van de makkelijkste parcours.
  • Als iedereen is opgewarmd komen er een aantal basis technieken aan bod, waarna iedereen een passen de uitdaging kan zoeken waarbij de instructeur de nodige tips en tricks kan geven.

Voor het boulderen met groepsbegeleiding gelden onze reguliere toegangsprijzen plus €40 per uur begeleiding.

Stuur een mail naar Enable JavaScript to view protected content. voor meer informatie en het maken van reserveringen.

Groepen zonder begeleiding

Wil jij met een groep komen waarvan het merendeel al ervaring heeft met boulderen? Dan kun je als groep zonder instructeur boulderen. Wel krijgt de hele groep een korte uitleg door een van onze instructeurs zodat ook de minder ervaren boulderaars bekend zijn met de veiligheidsregels in de hal. Deze uitleg duurt 5 tot 10 minuten, daarna mag de groep zelfstandig boulderen.

Stuur een mail naar Enable JavaScript to view protected content. voor meer informatie en het maken van reserveringen (reserveren is verplicht voor groepen van 10 mensen of groter).

Groepen kinderen

Bij Boulderhal Sendmast mag je boulderen vanaf 6 jaar. Kinderen tussen de 6 en de 12 jaar mogen bij ons vrij boulderen onder direct toezicht van een volwassene (1 volwassene per 3 kinderen).

Groepen van 8 kinderen of groter zijn ook welkom, maar dienen wel vooraf te reserveren, door een email te sturen naar Enable JavaScript to view protected content. of contact op te nemen via het contactformulier.